În contextul tragic al omenirii, Apple și-a propus să vină în ajutorul utilizatorilor săi cu o aplicație și un site COVID-19. Cele două sunt menite să ofere populației toate informațiile necesare pentru a avea grijă de sănătatea lor și a se proteja de COVID. Pentru realizarea proiectului, cei de la Apple au colaborat cu Center for Disease Control and Prevention (CDC) pentru a oferi date cât se poate de reale și de exacte.

Pe cele două platforme există un mesaj care te îndeamnă să suni autoritățile în cazul în care există următoarele simptome: durere sau presiune toracică constantă, dificultăți mari în a respira, amețeli severe constante sau ușoare, dificultate în vorbire, dificultăți în a te ridica. După răspunsul la prima întrebare urmează un chestionar, privind factorii de risc, activitatea recentă, categoria de vârstă în care te încadrezi și multe alte probleme, care ajută utilizatorii să înțeleagă ce se întâmplă cu ei și cum să reacționeze în viitorul apropiat. Ei vor primi recomandările CDC cu privire la distanțare socială, testare și când ar trebui să contactezi medicul.

Apple se pare că aduce, prin aplicația și site-ul COVID-19, un aport important în privința informării populației cu privire la pandemia care deja schimbă cursul lumii.

Aplicația este dedicată celor din US.

Citește și: Cărți pdf/eBook GRATUITE. Am selectat câteva site-uri cu titluri bune


1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here