Ce aduce nou Huawei P40 Pro? E o întrebare cu un răspuns greu de dat celor care doreau să vadă un smartphone revoluționar. Mai degrabă, am spune că este destul de cumințel, dar în același timp construit într-atât de bine încât ar putea să te uimească.

Despre materiale și design. Este realizat din sticlă și metal, ceea ce am mai văzut, însă nu am putut să nu remarcăm detaliile, îmbinările și curbărea sticlei spre spate, toate ajunse la perfecțiune. Da, este un smartphone frumos care merită atenție. La capitolul dimensiuni, este mai mic decât Samsung Galaxy Note10, dar îl depășește în greutate. Din datele producătorului el măsoară158.2 x 72.6 x 9 mm și cântărește 209 grame. Ecranul este un OLED de 6.58 inch cu o rezoluție de 2640 x 1200 pixeli.

Procesorul Kirin 990 5G este un Octa-core pe care rulează Android 10.0, are o memorie RAM de 8GB ceea ce îl ajută în rularea foarte bună a jocurilor existente acum pe piață.

Despre partea de fotografie, ar fi multe de spus, mai ales că spațiul alocat tuturor camerelor ocupă foarte mult din spatele telefonului. Am putea spune că Huawei P40 Pro poate fi considerat drept o cameră foto cu funcții de telefon. Și, cum era de așteptat, merge tot mâna celor de la Leica, ceea ce este extrem de bine, am spune noi. Iar ceea ce ne-a impresionat a fost senzorul care poate fi considerat boost-ul noului device. Așadar, noul flagship vine cu un set de trei camere: prima de 50 MP Ultra Wide cu f/1.9, a doua de 40 MP Cine Camera cu f/1.8 aperture) și a treia cu 12 MP Super Sensing Telephoto Camera cu f/3.4 + 3D Depth Sensing Camera.

P40 Pro este acum disponibil pe piața din România la un preț de aproximativ 4600 lei. Problema pe care o vedem noi în privința bijuteriei create de cei de la Huawei nu ține de device, ci mai degrabă de momentul lansării lui în plină pandemie de coronavirus. Este puțin probabil ca vânzările să nu fie afectate în contextul în care economiștii vorbesc despre apropierea unei crize economice mondiale fără precedent.

Citește și: Iată 5 aplicații numai bune pentru perioada în care stăm acasă

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here