Ți-e teamă că s-ar putea termina cărțile din bibliotecă în perioada în care ești nevoit să stai acasă? Nu te panica, există câteva site-uri de pe care poți descărca, în perioada asta, multe cărți de-a dreptul fantastice. Chiar dacă nu ai Kindle, cărțile pdf pot fi citite la fel de bine pe orice device cu android sau IOS. Puteți găsi aplicația de citit pe care noi o recomandăm aici: Iată 5 aplicații numai bune pentru perioada în care stăm acasă.

  1. Humanitas

Un jucător puternic de pe piața din România care pune la dispoziție pe site câteva pagini de titluri de cărți pdf gratuită este Humanitas. În biblioteca virtuală veți găsi nume grele ale literaturii universale precum Charles Baudelaire, Franz Kafka, Friedrich Nietzsche, dar și autori români precum Gabriel Liiceanu sau Radu Paraschivescu.

2. bestseller.md

Este un site mai puțin cunoscut în România, însă este foarte darnic în titluri. Bestseller are o secțiune de carți gratuite care se pot descărca într-un format acceptat de iPhone, iPad, Android, Windows Phone sau Kindle. Aici varietatea este mult mai mare decât la Humanitas, iar cărțile sunt cu adevărat wow!

3. msbook.pro

MsBook este o altă comoară virtuală care merită să fie amintită la capitolul livratori de cărți pdf gratuite. Dacă treceți peste aspectul învechit al siteului msbook.pro, veți constata că are cu ce se lăuda. Sunt multe titluri bune, iar faptul că poți căuta cărți după autor sau categorie, face toată navigarea mult mai ușoară și plăcută.

9 COMMENTS

    • Cartile PDF sunt gratuite le puteti descarca de pe site-urile care va sunt prezentate in articol. Va multumim ca citiți lumeata.ro! O zi frumoasa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here