OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro sunt pregătite pentru a fi lansate pe 14 aprilie. Rumorile, despre cum va arăta noul flagship și cu ce performanțe va uimi lumea, au creat freamăt în online. Deși este destul de dificil în a spune care dintre specificațiile apărute sunt sau nu reale, ne facem curaj de a-ți prezenta câteva informații filtrate în funcție de credibilitatea site-urilor mari în domeniul tehnologiei.

Pornim de la două certitudini lansate în spațiul public de companie. One Plus 8 este creat pentru tehnologia 5G, ceea ce este așteptat să se întâmple cu toate smartphone-urile care vor apărea de acum înainte. Însă marea promisiune a celor de la OnePlus este că noua generație vine un un ecran imbatabil, un Fluid Display de 120 de Hz, mai bun decât cel de pe smartphone-urile actuale care era oricum incredibil. Urmează să vedem dacă au făcut ceva și la capitolul baterie, dacă tot au pus un ecran pofticios la energie. Pe mai multe siteuri se specifică faptul că vine cu 4510 mAh și cu capacitatea de fast charging de 30W și wireless charging de 30W.

Despre cum va arăta, putem spune că cele mai multe publicații spun că va avea un ecran de 6.78″, mai mare decât generația a 7 care a împins limitele la 6.41″. Așadar, va fi o mică tabletă, însă dacă asta e trendul, nu avem de ce să ne împotrivim.

Să vorbim puțin și despre cameră unde părerile sunt împărțite. Așa cum este de așteptat, va fi înzestrat, ca mai toate, cu patru camere, dintre care una ar fi un wide de 48 mp cu diafragmă 1.8 ceea ce ar aduce calitate fotografiei în condiții de lumină slabă, iar una ultrawide cu f/2.2 și alte două una pentru telephoto și una de adâncime. Suntem tare curioși dacă va avea șansa de a depăși Huawei P40 la capitolul fotografie. Noi încă suntem sceptici.

Prețul, probabil, va fi în jurul a 1000 de euro.

Și cam atât îți putem spune deocamdată. În câteva zile vei avea un review complet.

“Lumea ta” îți propune să citești și Huawei P40 Pro, un flagship care ar putea avea o singură problemă

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here