Utilizarea smartphone-urilor pentru video și audio a crescut în ultimii ani în rândul populației odată cu explozia vlogurilor și a rețelelor sociale. Iar dacă tehnologia în privința camerelor de pe telefoane a ajuns la un nivel neașteptat de mare, cu sunetul încă se poate și mai bine. Dolby s-a gândit la o îmbunătățire a sonorizării și a creat o aplicație care merită să își facă loc în meniul telefonului tău. Se numește Dolby On și este disponibilă atât pe Android cât și pe iOS.

Ce îmbunătățiri aduce sunetului filmării tale

Pentru că încercăm să nu vorbim despre lucruri netestate înainte, putem spune că Dolby On ne-a impresionat din primul moment. Cere puțin date personale, respectiv adresa de email și data nașterii, are un meniu extrem de simplu și face ca sunetul să devină mult mai clar. După ce închizi filmarea sau înregistrarea audio aplicația face o serie întreagă de ajustări pentru cristalizarea sunetului precum reducerea zgomotului, maximizarea volumului, compresie, Dynamic EQ, sau easy fades. Dacă ești pasionat de sunet, poți să aloci și puțin timp tutorialelor și sfaturilor pe care cei de la Dolby le-au încărcat pe aplicație.

Nouă ne-a plăcut, însă am putea fi puțin subiectivi pentru că am fost fani ai sunetului dolby de pe bătrânul HTC one M8. Așa că așteptăm și părerea ta.

“Lumea ta” îți recomandă și: Xiaomi lucrează la un smartphone cu o cameră care ar putea da fiori concurenței

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here