Am făcut un top cu cele mai bune gadget-uri Kindle pe care le poți achiziționa în 2020. Spațiul de memorie, dimensiunea și conectivitatea sunt printre cele mai importante aspecte de care trebuie să ținem cont înainte de a ne dori o bibliotecă online pe un device la modă.

Autor: Vlad Manolache

Tehnologia a prins foarte bine la noile generații de cititori și a convins chiar și un procent mic din cei care spuneau că “nimic nu se compară cu hârtia”. Sincer, astăzi cred că biblioteca de perete și cea digitală pot conviețui fără probleme. Important este să citești.

Am făcut o scurtă plimbare prin magazinele online să vă aduc noutăți în privința Kindle-urilor la modă în 2020, anul în care presimt că se va citi, nu glumă. Așadar, vă pot spune că în piață încă se păstrează ideea de a ține device-urile de tipul ăsta mai rudimentare, mai aproape ceea ce înseamnă carte, ceea ce mă bucură.

Amazon Kindle Oasis

Nou, scump și frumos. Cam așa l-aș caracteriza în trei trei cuvinte pe Kindle Oasis despre care merită să spui că este perfect de folosit în cadă sau la plajă pentru că este rezistent la la apă (IPX8). Are un ecran de 7 inch, un display cu tehnologie E-ink, oferă o capacitate de stocare de 8 GB și cântărește 194 de grame. Are tehnologie 4G și se conectează prin wi-fi sau USB. Cât despre baterie, producătorul spune că șase săptămâni poți citi fără oprire.

Amazon Kindle Paperwhite

La jumătate de preț față de cel prezentat mai sus, Paperwhite îmi pare a fi o alegere mai bună dacă mă gândesc la raportul calitate-preț. Ecranul este de 6 inch, cu acceași tehnologie a display-ului, este rezistent la apă și bateria la fel de rezistentă. Este adevărat că se are o capacitate de stocare de doar 4 GB și 3G în loc de 4G, însă mi se pare oricum prea mult pentru ceea ce trebuie să facă un Kindle.

Amazon Kindle și atât

Este cel mai ieftin dintre toate trei, iar prețul pare să fie scos la jumătate față de Paperwhite prin utilizarea unui display de calitate mai slabă și a meterialelor folosite care nu sunt rezistente la apă. Nu are 3G, dar are wi-fi ca toate celelalte și bateria este garantată doar patru săptămâni, ceea ce mi se pare o enormitate astăzi când suntem obișnuiți să ne cărăm cu încărcătoare după noi oriunde ne-am duce.

Evit să spun prețuri, pentru că ele diferă de la un retailer la altul, însă, din ce am văzut, cele mai bune sunt pe Amazon.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Cărți pdf/eBook GRATUITE. Am selectat câteva site-uri cu titluri bune.

Spor la citit!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here