Marian Drăgulescu, unul dintre cei mai cunoscuți gimnaști români din toate timpurile, folosește, pe lângă experiența celor 30 de ani de sport, aplicații și tutoriale pentru a-ți oferi programul zilnic de fitness pe timp de pandemie.

Pe timpul autoizolării, ai posibilitatea de a avea în casa ta un trainer de lux. Marian Drăgulescu ți-a pregătit antrenamente zilnice, gratis, pe care le poți face cu ușurință în living. Te invit pe pagina de Facebook Marian Dragulescu Official pentru a te bucura de câteva minute de exerciții cu unul dintre cei mai iubiți gimnaști.

De unde se inspiră

Marian Drăgulescu a declarat pentru lumeata.ro că se gândește tot timpul ca antrenamentele sale să poată fi executate de toată lumea, iar pentru asta se mai inspiră și din aplicații. “Am instalat mai multe aplicații și mă inspir și din youtube și din ce exerciții am făcut eu de-a lungul timpului în gimnastică. Spre exemplu am în telefon o aplicație care se numește Home Workout. Folosesc aplicații pentru variațiuni de exerciții dedicate unor anumite grupe de mușchi. De exemplu, pentru abdomen, eu cunoșteam 10 tipuri de exerciții și uite că am intrat pe aplicație și am mai aflat de încă cinci, de încă trei din altă parte, și mai ușoare, și mai grele. Eu caut, mai ales în antrenamentul pe care îl fac să diversific, iar lumea să nu se plictisească. Din păcate, exercițiile de încălzire nu pot varia foarte mult pentru că sunt unele care au cel mai bun efect și nu are rost să strici structura încălzirii. Cred că important este cum te simți după încălzire și nu contează dacă o faci zilnic la fel. Eu fac același tip de încălzire de mai bine de 30 de ani în gimnastică. Important este efectul”, a explicat gimnastul.

Home Workout, în topul celor mai descărcate aplicații din lume

Aplicația Home Workout a apărut la finalul anului 2017, iar acum este în topul descărcărilor, Mai exact, conform datelor oficiale, aplicația a fost instalată de peste 50 de milioane de ori și are un rating pe Magazin Play de 4.8.

Pentru a vedea alte aplicații utile pentru perioada de autoizolare, lumeata.ro îți recomandă să citești și: Iată 5 aplicații numai bune pentru perioada în care stăm acasă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here