În zilele astea când frizeriile închise din cauza pandemiei, look-ul a devenit o mare problemă. Iată câteva tututoriale care îți arată cu să te tunzi singur acasă.

Autor: Vlad Manolache

Chiar dacă ieșirile tale sunt limitate acum, nu trebuie să renunți la efortul de a arăta bine. Psihologii spun că în perioada de autoizolare trebuie să ne păstrăm obiceiurile și să ținem la look-ul nostru pentru a nu intra în depresie. Și pentru că mie a început să îmi intre părul în ochi, am început să caut tutoriale despre cum să te tunzi singur acasă. În funcție de cât de utile mi s-au părut și de numărul de vizualizări, am selectat câteva pe care am decis să ți le arăt pe lumeata.ro. Așa că, tot online-un ne salvează și de data asta.

Videoclipul de mai sus are aproape 1,6 milioane de vizualizări pe care le-a strâns de pe 19 martie până în prezent. Sfaturile mi s-au părut foarte utile, dar acum depinde și de tunsoarea pe care o vrei.

Aici avem un alt tutorial, despre cum să te tunzi singur acasă, cu peste 1,5 milioane de vizualizări în mai puțin de o lună. Băiatul ăsta pare că are ceva experiență în domeniu după felul în care mânuiește aparatul de ras. Pentru mine e prea mult.

Tutorialul este util pentru cei preferă să se tundă foarte scurt.


La capitolul tuturiale pentru femei care vor să se tundă singure, se pare că internetul este cam sărac. Dar suntem siguri că voi vă descurcați mult mai bine și fără videoclipuri de pe Youtube.

Lumeata.ro te invită să citești și: Cum confecționezi o mască dintr-un batic și două șosete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here