Playstation 5 are un nou controller Dual Sense care arată foarte bine și promite funcții noi. Pe mine design-ul și culorile mă fac să mă gândesc la Star Wars.

Autor: Vlad Manolache

Astă au apărut primele imagini cu noul controller al celei mai așteptate console din ultimii ani. Noul DualSense a păstrat cele mai apreciate funcții de pe DualShock 4 la care a adăugat unele absolut noi. Producătorul spune că se fa simți inclusiv dificultatea mișcării unei mașini condusă prin noroi. “De asemenea, am încorporat declanșatoarele adaptive în butoanele L2 și R2 ale DualSense, astfel încât să puteți simți cu adevărat tensiunea acțiunilor dvs., cum ar fi atunci când desenați un arc pentru a trage o săgeată”, spun producătorii. Se mai aude că noul controller de la PS 5 are încorporat și microfon, ceea ce înseamnă cu nu va mai fie nevoie de căști pentru a te auzi cu ceilalți jucători.

Noul controller PlayStation 5 are noi funcții încorporate.

Cât despre design, pare a fi mai solid, ceea ce înseamnă că poate fi prins bine cu ambele mâini. Mie îmi seamănă tot mai mult cu rivalul lui, controllerul de la Xbox.

Câteva specificații despre noul PlayStation 5

Noul PlayStation se pare că va avea un CPU cu 8 coruri Zen 2 de 3,5 GHz, o placă AMD Radeon™ RDNA 2 și 16 CB CDDR6. Pentru o viteză și mai mare, producătorul a introdus un hard SSD de 825 GB. Iar surpriza pe “video out” este că apare în grafic și 8k TV, ultima tehnologie implementată pe televizoare. Pe partea de audio, se laudă cu “Tempest” 3D AudioTech.

Prețul noului PS 5 este estimat la aproximativ 450 de euro, dar nu există încă o confirmare din partea companiei cu privire la aspectul ăsta.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Lipsa informatizării statului naşte deplasări nedorite şi stagnări neprogramate.

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here