G9 ar putea veni cu schimbări radicale față de toate generațiile anterioare. LG schimbă complet designul telefoanelor și se așteaptă la impactul să fie unul care să ne dea pe spate.

Autor: Vlad Manolache

În zilele astea când majoritatea mărcilor consacrate aplică pe spatele smartphone-urilor camere mari, proeminente și cât mai multe, LG schimbă total strategia. Noile imagini cu reprezentarea grafică a noii generații de telefoane arată dorința producătorului de a face camera să devină un element care aduce un plus de stil și nu o amprentă urâtă care îți transmite indirect mesajul producătorului “atât s-a putut”.

Citește și: PlayStation 5 prezintă noul controller DualSense

Va picura cu lentile

Cei de la LG au numit camerele “Raindrop” datorită faptului că sunt dispuse vertical în ordine descrescătoare în funcție de dimensiune, ceea ce oferă efectul unor picături de apă. Din cele trei camere, doar cea apropiată de colțul device-ului iese puțin deasupra carcasei, ceea ce oferă o notă de eleganță în ochii celor de la LG. Acum, după ce am tot vorbit de design, așteptăm să vedem și cu ce performanțe se va lăuda noul flagship al companiei. Mai ales că nivelul competiției a crescut considerabil de la ultima generație încoace. Este clar totdată că LG încearcă să iasă puțin din tipar după ce pare că a traversat o perioadă în care se pare că a urmărit doar să fie în rând cu ceilalți, cu excepția lui V50.

Vom avea și un 3D Arc design

Un alt aspect accentuat de producător este noul design 3D Arc care înseamnă că spatele și afișajul vor fi curbate simetric, ceea ce înseamnă margini și unghiuri mai ascuțite la voitoarele smartphone-uri LG. “Viitorul nostru smartphone se va baza pe istoria bogată a design-urilor LG, care au fost întotdeauna distincte la prima atingere”, a declarat vicepreședintele Cha Yong-duk, șeful Laboratorului de design pentru comunicații mobile LG.

Din imaginile prezentate îmi pare că design-ul seamănă destul de mult cu ce am văzut deja la Samsung.

LG își propune să impresioneze prin noile linii ale telefoanelor pe care le vor lansa.

Lumeata.ro te invită să citești și: Alfred, robotul-secretară, se mai lasă așteptat.

3 COMMENTS

  1. Au schimbat si numele seriei G in Velvet. O miscare de marketing. Dar avand in vedere componentele pe care le va avea, nu stiu cat de mare le va fi succesul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here