Grăbește-te să te bucuri de cursuri gratuite de fotografie oferite de Nikon pe site-ul companiei. Mai sunt câteva zile în care poți profita de ele.

Autor: Vlad Manolache

Pandemia de COVID-19 ne ține în case de săptămâni bune și nu știe nimeni când se va termina. Printre cei care suportă cel mai greu autoizolarea în zilele astea sunt fotografii și simt asta pe propria piele. Ne-am cam plictisit de apusuri fotografiate de pe balcon și fotografii cu macro, dar poate a venit timpul să mai învățăm câte ceva sau măcar să îi mai ascultăm și pe alții care vorbesc despre fotografie. Nikon s-a gândit în perioada asta la pasionații de fotografie și a lansat cursuri gratuite de fotografie în online. Mă mir că dau ceva gratuit.

Cursurile online de fotografie nu sunt dedicate doar începătorilor.

Citește și: Fotograf începător? Îți ofer câteva sfaturi “neobișnuite”

Unde găsești cursurile gratuite

Pentru a beneficia de cursurile foto gratuite trebuie să intri pe site-ul nikonevents.com să te autentifici cu nume, prenume și adresa de e-mail și să dai play pe tutoriale create de fotografi foarte buni din întreaga lume. Găești acolo cursuri online despre cum să faci fotografie macro, cum găsești cadrul perfect pentru un peisaj, ce trebuie să știi în fotografia de portret, dar și aspecte fundamentale ale fotografie necesare celor care sunt la început de drum. Majoritatea videoclipurilor durează între 40 și 55 de minute.

Important este să te grăbești dacă vrei să beneficiezi de ele pentru Nikon a anunțat că vor fi gratuite doar în luna aprilie.

Pentru a fi mai simplu, îți las link-ul de acces la cursurile de fotografie gratuite AICI.

Din câte am înțeles și Olympus Learn Center ar fi pus la dispoziția fotografilor o serie de cursuri gratuite pentru perioada asta, însă la momentul la care scriu textul site-ul este căzut. Așa că mai încercați voi, poate aveți mai mult noroc.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Cum pot face bani fotografii în vremea pandemiei.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here