Cauți idei pentru vopsitul ouălor? Tehnologia îți vine în ajutor. E timpul să lași deoparte ce ai învățat până acum și să urmărești câteva videoclipuri care îți vor deschide apetitul pentru creație.

Autor: Vlad Manolache

Chiar dacă petrecem Sărbătorile Pascale în autoizolare, departe de cei dragi, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la ideea a pregăti o masă așa cum se cuvine. Iar dacă nu ai încă idei pentru vopsitul ouălor, ne-am gândit să căutăm pentru tine câteva videoclipuri pe tema asta care au ajuns deja la milioane de vizualizări. Spuma de ras, folia de aluminiu, varza roșie, ziarele sau fulgii sunt câteva dintre lucrurile care te-ar putea ajuta să ai cele mai frumos colorate ouă pe masa de Paște și să te mândrești cu ele pe Insta.

Videoclipul de mai sus a strâns peste trei milioane de vizualizări în doi ani. E greu să găsești metode mai bizare de a vopsi ouăle.

Videoclipul contorizat, în doar o zi de la momentul urcării pe Youtube, peste 190.000 de vizualizări. Aici găsești și câteva idei pentru decoruri specifice Paștelui.

Este un videoclip recomandat tuturor celor care vor să vopsească ouăle în cel mai natural mod posibil. Așadar, câteva legume fierte te vor scăpa de chimizare.

Lumeata.ro îți recoamandă să citești și: Imagini bizare pe Google Earth. Cum arată insula fantomă, svastica din Asia și epava unui gigant.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here