Este prevăzut cu ventilație, are butoane de tip trigger, un ecran cu o rată de refresh de 144 Hz, 4D shock și o carcasă impresionantă. Astea sunt punctele forte le noului RedMagic 5G, o nouă jucărie pentru gameri.

Autor: Vlad Manolache

Telefoanele pentru gaming au fost dezvoltate în China, iar în ultima perioadă producătorii au reușit o poziționare de piață deloc de neglijat. În aceeași categorie și chiar în fruntea clasamentului este acum RedMagic 5G, ceea ce cunoșteam sub denumirea de Nubia, care vine cu o serie de particularități despre care trebuie să știți.

Ce este de admirat la partea de design

RedMagic 5G nu impresionează prin curbări ale sticlei sau prin dimensiuni, însă are acel ceva care îți fură ochii: capacul din spate. Are camere pe mijloc care nu ies prea mult din carcasă, combinații de culori metalice, linii întrerupte și un logo care se aprinde. Este un telefon cam gros ce-i drept, dar poate fi un avantaj atunci când te joci.

Lumeata.ro îți recomadă să citești și: COVID-19. Andrei Pitiș: Aplicația creată de Google și Apple, să nu fie în mâna statului.

Cu ce uimește în 2020?

Când majoritatea smartphone-urilor arată aproximativ la fel, iar performațele sunt extrem de apropiate, RedMagic 5G aduce noutate. Pentru a oferi o experiență unică pasionaților de jocuri, au fost montate triggere pe muchia telefonului care funcționează impecabil. Doar vorbim de 144 de Hz. Și pentru că jocurile solicită destul de mult telefoanele, sub carcasă a fost montat un sistem de răcire cu ventilator pe care chiar îl poți auzi. În plus, au pus pe el o baterie de 4500 mAh care se încarcă foarte rapid datorită unui quick charger de 55W. La capitolul performanțe RedMagic 5G se laudă cu un procesor Snapdragon 865, o memorie RAM de 12 GB și un spațiu de stocare de 256 GB. Merită specificat și sunetul de pe noul smartphone care te face să intri cu adevărat în lumea jocurilor. Cât despre preț, acum se vinde cu 579 de dolari, însă nu se găsește deocamdată pe piața din România.

Are și puncte slabe

În timp ce majoritatea producătorilor de smartphone-uri se bat în camere foto cât mai performante, RedMagic 5 pare că nu a ajuns chiar în top. Deși folosește un senzor Sony, nu se poate lăuda cu cel mai bun wide și cel mai bun zoom. O altă dezamăgire este că acel kit Pro Gaming nu vine la pachet.

Citește și: LG schimbă complet designul telefoanelor. Primele imagini.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here