Pentru ca izolarea să fie mai ușoară, Sony oferă gratuit jocuri pentru PlayStation. Și asta este doar o parte din proiectul companiei.

Autor: Vlad Manolache

Sony a lansat inițiativa “Play at home” pentru a ne da motive în plus să stăm acasă și să respectăm regulile impuse în toată lumea pentru oprirea răspândirii noului coronavirus. De astăzi și până pe 5 mai, compania oferă iubitorilor de jocuri pe PlayStation acces gratuit la Journey și la Uncharted: The Nathan Drake Collection. În cazul Uncharted este vorba de o serie de trei jocuri:Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves, and Uncharted 3: Drake’s Deception. Toate sunt remasterizate pentru PS4.

Journey nu este un joc nou, însă premiile câștigate spun multe despre entuziasmul creat în piața gamerilor. Pentru realizarea lui Sony a colaborat cu studioul independent Thatgamecompany. Prima dată Journey a fost creat pentru PlayStation 3.

Citește și: PlayStation 5 prezintă noul controller DualSense.

Dezvoltatorii de jocuri, ajutați cu bani de Sony

O a doua parte a proiectului lansat de Sony este sprijinirea studiourilor independente care crează jocuri și care trec prim momente extrem de dificile din cauza pandemiei. Pentru asta compania a alocat 10 milioane de dolari pentru a-și sprijini partenerii să continue activitatea și să mențină la aceleași standarde industria de jocuri.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: OnePlus 8, primele imagini și informații oficiale.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here