TikTok a lucrat serios în ultima vreme pentru a aduce îmbunătățiri politicilor aplicației și de a crea un mediu mai sigur pentru tineri. Acum au fost luate cele mai drastice măsuri.

Autor: Vlad Manolache

TikTok s-a confruntat cu multe probleme cu privire la conținut în ultima vreme, însă compania a făcut eforturi mari pentru a se găsi cele mai bune soluții. Astăzi aplicația care a cucerit milioane de oameni din întreaga lume a venit cu o funcție cu ajutorul căreia conturile copiilor pot fi controlate mai ușor de părinți.

Prin funcția Family Pairing părintele poate să stabilească de pe telefonul lui restricții în aplicație pentru copil, poate impune o limită de timp de utilizare și dezactiva anumite mesaje.

Citește și: Sfaturi pentru fotografii interesante de Paște

Ce problemă generează noua funcție

Pentru a putea face orice modificare este nevoie ca cele două conturi, al părintelui și al copilului să fie legate între ele, iar pentru asta este nevoie de acceptul copilului. Și așa TikTok poate da naștere unor discuții aprinse în familii care ar putea duce chiar la scăderea numărului de utilizatori din rândul minorilor.

TikTok restricții pentru cei sub 16 ani

O altă modificare adusă de creatorii aplicației TikTok este restricționarea mesajelor pentru cei care au sub 16 ani. Măsura a fost luată pentru a ridica nivelul de securitate după ce au fost semnalate probleme de corupere a minorilor.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: TikTok, în pericol. A primit deja amenințări cu judecata

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here