Dacă ești fan Peaky Blinders vei avea parte de o surpriză care îți va face și mai ușoară autoizolarea. Vei putea avea chiar tu control asupra familiei Shelby.

Autor: Vlad Manolache

Mi-a plăcut atât de mult Peaky Blinders încât nu puteam să nu vă dau știrea că în curând vom putea face cunoștință cu personajele. Pentru a face mai ușoară așteptarea noilor episoade despre care nu există prea multe informații, ci doar bănuieli, vom avea parte de jocul de strategie Peaky Blinders: Mastermind, care se anunță a fi unul care să ne facă să pierdem multe nopți. Conform primelor informații, el va putea fi jucat pe Xbox One, PS4, Switch și PC.

Citește și: Cum călătorim în siguranță după ridicarea restricțiilor. Plus câteva gadget-uri utile

Vei avea un control extins asupra familiei Shelby

Jocul Peaky Blinders: Mastermind este un fel de prequel al serialului de succes. Vei avea posibilitatea de a te folosi de abilitățile a șase personaje, membri ai familiei Shelby, de care ai nevoie pentru a trece de la un level la altul. Jocul, creat de Rockstar îți oferă o perspectivă de deasupra personajelor. Nu este un joc care să ofere o extindere foarte mare, însă ideea creatorului a fost ca gamerul să ajungă să se simtă în pielea lui Tommy Shelby atunci când trebuie să pregătească strategia. Cât despre data apariției jocului, avem o singură infomație: “coming soon”.

Când vom avea Peaky Blinders Sezonul 6 pe Netflix

Peaky Blinders Sezonul 6 a fost anunțat încă de anul trecut însă cei din echipa de producție s-au ferit să ofere informații referitoare la o dată exactă privitoare la apariția pe Netflix. Cu siguranță, pandemia de coronavirus va prelungi și mai mult perioada, însă există și o veste bună. Steven Knight, regizorul serialului Peakz Blinders a anunțat că se lucrează la încă două sezoane care vor fi disponibile pe Netflix.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Lansarea noului Iphone SE, un mesaj pentru întreaga lume.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here