Mai mulți posesori de Tesla au formulat o rugăminte neașteptată pentru Elon Musk. Ei susțin că, printr-o simplă decizie, mașinile electrice ar putea să se transforme în cele mai eficiente birouri de lucru.

Autor: Vlad Manolache

Mai mulți posesori de Tesla care lucrează de acasă și au nevoie de liniște, mai ales atunci când au loc meeting-uri online, i-au cerut lui Elon Musk să îi ajute pentru a transforma mașinile smart în birouri eficiente pe timpul pandemiei de coronavirus. Ei își doresc activarea camerei interioare ale autovehioculelor și integrarea programului ZOOM astfel încât să poată țină conferințele departe de gălăgia din casă.

Citește și: Ești fan Peaky Blinders? Pregătește-te pentru o mare surpriză! Video

Ce problemă ar putea crea

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public sistemele de pe modelele X, S și 3 sunt capabile să susțină fără probleme un program precum ZOOM, însă este nevoie de o analiză atentă asupra modului în care ar putea fi implementat astfel încât să nu producă alte probleme privitoare la siguranța traficului. Aceeași problemă a fost sesizată și de un purtător de cuvânt al Zoom.

Camera din mașină, un subiect care a creat controversă

Camera din interiorul mașinilor Tesla a fost un subiect fierbinte mai ales că sistemul este în permanență conectat la internet. Mai mulți posesori de automobile s-au plâns de faptul că le este afectată intimitatea odată ce ajung să fie filmați, deși imaginile nu sunt folosite în vreun fel de companie. Tesla a explicat că acea cameră a fost inserată pentru sistemul Sentry Mode și este foarte utilă pentru cei care utilizează autovehiculele în regim de taxi.

Lumeata.ro te invită să citești și: Cum călătorim în siguranță după ridicarea restricțiilor. Plus câteva gadget-uri utile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here