Xiaomi a lansat Remi Note 9 și speră ca smartphone-ul să fie garantul pantei ascendente a succesului pe care compania o tot urcă de ceva vreme.

Autor: Vlad Manolache

Se ține în top cu tehnologia, menține prețuri mai mici decât competitorii și lansează produse pe toate palierele de cumpărători. În urmă cu puțin timp, Xiaomi a lansat Redmi Note 9, despre care merită să spun câteva lucruri. În primul rând, sunt foarte curios să testez noul procesor Octa core MediaTek Helio G80 care ar fi cu 21% mai performant decât snapdragon 665 de pe Note 8, conform benchmark-ului.

Un alt punct forte al noului device de la Xiaomi este bateria de 5020 de mAh care ar garanta două zile de funcționare. Noul Remi Note 9 ar putea avea succes și datorită prețului care îl face și mai competitiv. În varianta cu 3 GB RAM și 64GB spațiu producătorii au anunțat un preț de 199 dolari, iar pentru smartphone-ul cu 4 gb RAM și 126 GB spațiu prețul este de 249 dolari.

Despre aspect, nu mi se pare că iese din tipare și nici camera nu mă dă pe spate, însă dacă ne uităm la preț, performanțele sunt mai mult decât acceptabile.

Citește și: Cum folosești Google Meet pentru conferințe și predare. Aplicația ar putea devansa ZOOM

Iată câteva specificații:

Display: 6,53″ FHD, Rezoluție 2340×1080, Gorilla Glass 5

Cameră: camera principală: 48 Mp, f/1.78; o cameră ultra wide 118 grade: 8 Mp, f/2.2, cameră pentru adâncime de câmp: 2Mp, f/2.4, cameră macro: 2Mp , Cameră frontală: 13 Mp

Procesor: Octa core MediaTek Helio G80

Memorie: 3 GB RAM și 64 GB spațiu sau 4 GB RAM cu 128 GB spațiu.

Baterie: 5020mAh, fast charging 18W.

Căști: 3,5 mm.

Culori disponibile: Green Forest, Polar White, Midnight Grey

Xiaomi Redmi Note 9 Pro, mai mare și mai puternic

Tot astăzi a fost lansat și Xiaomi Redmi Note 9 Pro care se laudă cu un ecran puțin mai mare, o cameră mai bună, de 64 megapixeli și un procesor Qualcomm Snapdragon 700. Este adevărat că prețul este altul. Mai multe date sunt prezentate în prezentarea oficială pe care o atașez mai jos.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Apple a găsit o soluție să poți debloca telefonul cu masca pe față

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here