O companie din Los Angeles a proiectat costumul care ar putea fi soluția ideală de protecție împotriva noului coronavirus atunci când mergem la party sau la concerte.

Autor: Vlad Manolache

Teama de infectare cu noul coronavirus va exista mult timp de acum înainte în societate. Cu toate astea este greu să ne obișnuim cu gândul că nu vom mai avea petreceri, concerte sau cafenele pline. În ideea de a face posibilă ieșirea în siguranță la astfel de adunări publice, Production Club din Los Angeles a proiectat un costum care pare a fi integrabil chiar și în peisajul unui concert de punk. Se numește Micrashell și arată ca un costum de astronaut. Dar mult mai fancy.

Ce dotări ar putea avea costumul

Costumul Micrashell are extrem de multe dotări, din care voi enumera doar câteva care mi s-au părut a fi mai interesante. Referitor la măsurile de siguranță, casca este prevăzută cu un sistem de filtrare a aerului și de respirație bazat pe standarde înalte și are chiar și un sistem de ventilație ajustabil.

Conține baterii care te ajută să ai device-urile încărcate o zi întreagă, un sistem voice communication wireless care este bazat pe proximitate și orientare, un sistem software care ajută la controlarea volumului sunetului venit din diverse surse, fie că este vorba despre DJ, prieteni ori sunet ambiental. Comunicarea este facilitată prin dotarea cu microfon și boxă a costumului.

Poți mânca, bea și vapa în siguranță

Sistemul este prevăzut în proiectare și cu spații speciale care să te ajute să mănânci, să bei și să vapezi în siguranță fără a fi nevoie să detașezi casca. Mai mult, ajută persoana care îl poartă să își țină băutura neatinsă de viruși.

Micrashell are și un sistem de iluminare personalizat care se schimbă în funcție de emoții și și de nevoile fiecăruia. Și pentru că nu există petrecere fără fotografii și filmulețe, costumul are și o cameră performanță care poate fi accesată fără prea mult efort.

Mai multe detalii vei găsi pe production.club.

Deocamdată costumul este la faza de proiect și se caută investitori care să ajute compania să îl creeze și testeze.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Tesla, plan uriaș pentru piața de electricitate din Marea Britanie.

Sursă foto: https://production.club/

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here