OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro se pare că au dat bătăi de cap companiei în ultimele zile. Mai mulți utilizatori au reclamat o problemă care poate fi rezolvată doar de specialiști.

Autor: Vlad Manolache

Unii dintre fanii mărcii care au comandat deja noile smartphone-uri lansate recent au reclamat o problemă de natură hardware. În urma unui dialog dintre reprezentații OnePlus și clienți, compania ar fi recunoscut că există o problemă a ecranelor care nu poate fi rezolvată prin instalarea unei revizii de firmware.

Unuia dintre clienți i s-a propus înlocuirea telefonului defect cu unul funcțional, repararea lui sau returnarea integrală a sumei.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Cele mai bune telefoane sub 1500 lei în 2020

Din fericire, problema cu ecranul a apărut doar la câteva locuturi de telefoane și nu va afecta sub nicio formă viitorii cumpărători al OnePlus 8 sau OnePlus 8 Pro.

Noile dispozitive OnePlus au fost lansate pe 14 aprilie și au avut parte de review-uri excelente din partea pasionaților de gadgeturi.

Citește mai mult despre noile telefoane OnePlus8 și OnePlus 8 Pro aici: OnePlus 8, primele imagini și informații oficiale

Urmărește cele mai noi știri AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here