Tinder va avea video chat. Informația a creat primele dezbateri despre problemele pe care compania le va avea de rezolvat odată cu introducerea noii opțiuni.

Autor: Vlad Manolache

Tinder se aliniază noului trend bazat pe video call și va aduce aplicației o îmbunătățire considerabilă. Utilizatorii vor avea la dispoziție și un video chat, ceea ce va oferi un alt nivel al comunicării și va ajuta oamenii să se cunoască mult mai bine înainte de o primă întâlnire “face to face”. Conform datelor apărute în presa străină, noua funcție va apărea la finalul acestui an. Construirea unei strategii focusată pe dezvoltarea comunicării prin apeluri video a fost un “must” în prima parte a anului 2020 pentru mulți dezvoltatori de aplicații, printre care și gigantul Facebook.

Citește și: Costumul pentru concerte în vremea COVID-19. Ce poate fi mai tare?

Rămân câteva nelămuriri

În privința noii decizii a Match Group, dezvoltatorul aplicației Tinder, nu se știe dacă introducerea opțiunii de video chat va înseamna totodată o nouă metodă de a genera profit. Așa că s-ar putea ca apelul video să însemne și costuri în plus pentru utilizator. Mai mult, o problemă ridicată de theverge.com este cea legată de nivelul de securitate care va trebui să fie dezvoltat odată cu introducerea noii opțiuni, ceea ce înseamnă cu adevărat o mare provocare în anul 2020. Mai exact, va fi nevoie de metode eficiente pentru a stopa eventuale abuzuri. În situația asta s-a aflat și TikTok, companie care a adus de curând noi modificări și restricții pentru a face aplicația mult mai sigură.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: TikTok, o nouă funcție pentru părinți. Ce problemă va exista acum

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here