Google Lens a reușit să creeze o funcție extrem de eficientă. Orice notiță scrisă de mână poate fi copiată pe computerul tău.

Autor: Vlad Manolache

Google Lens a reușit să facă ceea ce ne doream foarte mulți dintre noi. Scrisul de pe hârtie poate fi acum transferat în calculator fără să mai mai fie nevoie ca cineva să piardă mult timp pentru a-l transcrie. Aplicația folosește Inteligența Artificială și poate să detecteze scrisul tău de mână dacă, bineînțeles, ai o caligrafie acceptabilă (ceea ce la mine nu se aplică).

Citește și: Casă de locuit pe Lună creată de doi tineri. S-au inspirat din origami.

Există câteva condiții ca transferul să reușească

Google Lens poate transforma acest mic vis al multora dintre noi în realitate doar în condițiile în care dispozitivul are instalată aplicația și are cea mai nouă versiune de Google Chrome. În cazul în care se folosesc două dispozitive, este important ca ambele să fie conectate la același cont de Google pentru ca transferul să poată avea loc.

Preluare de pe blogul Google.

“Este foarte bună pentru copierea notițelor scrise de mână ( dacă scrieți ordonat) și lipirea pe laptop-ul tău fără să mie nevoie să rescrii tot” scriu cei de la Google pe blogul.

Trebuie spus că există câteva telefoane cu Android, printre care și Google Pixel 4, care au deja încorporată funcția Google Lens și cu siguranță își va face singură update-ul pentru a pune la dispoziție noua funcție.

Află mai multe AICI.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Iată câteva gadgeturi și accesorii pentru iubitorii de cărți în 2020

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here