Eric Schmidt, omul care a reușit să aducă Google la dimensiunile de astăzi a părăsit compania. Anunțul nu a venit însă și cu explicații din partea lui sau a companiei.

Autor: Vlad Manolache

Eric Schmidt, cel care a reușit să transforme un Start-up într-un colos mondial și care astăzi poartă numele de Google, a părăsit compania unde avea rolul de consultant. Decizia a venit după 19 ani de muncă în lăudabilă la bordul gigantului. Retragerea lui marchează totodată încheierea unui ciclu de succes și deschiderea unuia cu oameni tineri și foarte bine pregătiți.

Citește și: TINDER VA AVEA VIDEO CHAT ÎN CURÂND

Despre motivele plecării nu a existat nicio informație oficială de la niciuna dintre părți, însă ar putea ca și speculațiile cu privire la conflictul de interese ale lui Schmidt să aibă legătură cu decizia luată, conform cnet.com.

Conform sursei citate mai sus, Eric Schmidt și-a intensificat activitatea asupra inițiativelor militare americane. El prezidează Consiliul pentru inovare în domeniul apărării, un grup consultativ care vizează introducerea de noi tehnologii la Pentagon.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Google Lens copiază acum textul scris de mână pe computerul tău

Sursa foto: Facebook

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here