O echipă de it-ști a reușit să creeze o aplicație cu ajutorul căreia poți edita rapid orice videoclip. Iată încă o dovadă că o idee bună poate aduce bani frumoși.

Autor: Vlad Manolache

Un start-up din Belarus a reușit să intre puternic în piața aplicațiilor după ce a creat Vochi, un editor video bazat pe o “viziune computerizată”, disponibil acum atât pentru Android cât și pentru iOS. Are sute de mii de descărcări și se poate folosi extrem de ușor în comparație cu alte programe de editare. Pentru cei care vor Vochi Pro nelimitat trebuie să știe că există și o taxă lunară de 30.99 lei.

Pentru aplicația Vochi, dezvoltatorii au reușit să strângă o finanțare de 1,5 milioane de dolari, potrivit unei informații apărute în Techcrunch.com.

Citește și: Tinder va avea video chat în curând

Cum funcționează

Aplicația Vochi oferă posibilitatea iubitorilor de videoclipuri să adauge efecte și să editeze cadrele pentru a crea content cu totul special. Ceea ce mi s-a părut interesant a fost faptul că aplicația îți oferă posibilitatea de a edita fiecare element din filmare și de a-l transforma de la un cadru la altul. După ce utilizatorul termină de editat videoclipul și se își vede lucrarea în întregime are posibilitatea de a-i da share pe rețelele de socializare direct din aplicație.

Ceea ce mi s-a părut deranjant a fost faptul că aplicația a dispărut de pe ecran de câteva ori în timp ce mă jucam pe ea și a trebuit să o iau de la capăt cu editarea.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Bucătarii, înlocuiți de roboți în restaurante. Efecte în viitorul apropiat

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here