Un start-up a primit donații importante pentru lansarea pe piață a unui gadget pentru pisici. Banii i-au ajutat pe creatori să lanseze produsul în doar câteva luni.

Autor: Vlad Manolache

“Cheerble Board Game” este numele produsul-cheie al unui start-up care a fost primit în piață cu aplauze și bani. Totul a pornit de la ideea de a ține pisicile ocupate și în formă atunci când stăpânii sunt plecați de acasă. Proiectul a fost depus pe kickstarter și a primit o finanțare mult mai mare decât probabil se așteptau creatorii jocului. Mai exact, au strâns fonduri de peste 162.000 de dolari, bani care au făcut ca procesul de producție să fie unul extrem de rapid. În șapte luni, proiectul a trecut de la etapa de idee la cea de produs final, iar în iulie vor începe și livrările.

Citește și: Cele mai bune telefoane sub 1500 lei în 2020

Cum funcționează jucăria ingenioasă

Jucăria nu uimește neapărat printr-un mecanism foarte complicat, însă ideea a fost una demnă de laudă. Este vorba despre un gadget sub forma unei bile care, cu ajutorul unei baterii încorporate, emite vibrații și jocuri de lumini atrăgătoare pentru pisici. Cei care au conceput produsul au creat și două mici terenuri care să limiteze spațiul de joacă al mâțelor, astfel încât să nu provoace dezastre prin casă. Bila este prevăzută cu un port USB pentru încărcare, iar bateria are o autonomie de 4 ore.

2148 de oameni au susținut proiectul Cheerble .

Despre succesul pe care îl va avea jucăria, este greu de estimat, însă cu siguranță va aduce încasări atât timp cât numărul posesorilor de pisici este în continuă creștere. Compania are deja peste 2000 de susținători și a primit peste 100 de comentarii la produsul lansat pe platforma dedicată start-up-urilor.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Costumul pentru concerte în vremea COVID-19. Ce poate fi mai tare?

Sursă foto: Kickstarter.com

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here