Am găsit în sfârșit o platformă cu adevărat inteligentă care îți oferă posibilități nelimitate de a-ți concepe singur designul interior al locuinței tale.

Autor: Vlad Manolache

De-a lungul timpului au fost create multe aplicații care să îi ajute pe cei inovativi și dornici de schimbare să își creeze un plan al locuinței, însă majoritatea se mișcă foarte greu, au o grafică rudimentară și nu oferă prea multe opțiuni. După multe căutări am găsit în sfârșit o platformă excelentă care folosește inteligența artificială pentru a oferi o experiență interesantă celor care vor să își construiască virtual casa din vis.

Citește și: Google Lens copiază acum textul scris de mână pe computerul tău

Opțiunile și grafica m-au impresionat

Platforma pe care oricine își poate crea designul interior mult dorit se numește made.com și are deja o mulțime de fani în UK. Opțiunea de “Virtual Designer” oferă inclusiv ajutor celor care intenționează să își modernizeze locuința, deși nu sunt lipsiți de inspirație, prin întrebări și sugestii. Pentru asta îți oferă 16 stiluri pe care le poți aborda în modernizare, sugestii în imagini care să te inspire pentru a găsi soluțiile cele mai bune, palete de culori și multe alte opțiuni foarte bine gândite.

Platforma este ideală și pentru cei care vor să își construiască acum o casă, ori vor să verifice dacă obiectele decorative pe care le doresc se potrivesc din punct de vedere al volumului cu dimensiunile camerei. Pentru că există opțiunea de a crea planul camerei cu respectarea dimensiunilor exacte, cu uși și ferestre.

Siteul oferă viziune 3D

Un alt aspect important este multitudinea de opțiuni, de la alegerea modelului și a vopselei pentru pereți, până la materialele pentru podele, obiecte de mobilier care pot fi mutate sau accesorii. Mai mult, ai vedere 360 de grade în interiorul casei.

Sigur că site-ul ofere urmărește și să și monetizeze și îți oferă posibilitatea de a cumpăra mobilierul pentru care optezi în crearea designului interior, însă asta nu te împiedică să îți faci o imagine clară și să știi ce să cauți pe viitor în magazinele pe care dorești să le vizitezi.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: “City break” de pe canapea. Îți recomandăm câteva tururi virtuale prin muzeele lumii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here