Google Pixel și-a făcut loc pe piața smartphone-urilor, însă compania se pare că avea alte așteptări. Doi membrii de top din echipa Pixel au plecat.

Autor: Vlad Manolache

Echipa Pixel a fost zdruncinată de două demisii importante. Marc Levoy și Mario Queiroz, doi dinte oamenii-cheie ai echipei de hardware a companiei au ales să facă un pas în spate, iar decizia lor a atras imediat atenția asupra unor probleme pe care le-ar avea acum Google.

Conform presei internaționale, demisiile din Pixel demonstrează faptul că cei din conducerea companiei se așteptau ca telefoanele lansate de Google să aibă un succes mult mai mare. Deși vânzările arată că au fost bine primite pe piață, compania nu a reușit să facă în vreun fel concurență celor de la Samsung și Huawei care domină piața telefoanelor cu Android.

Despre plecarea celor de la Google Pixel nu au fost oferite foarte multe informații oficiale.

Citește și: Idee de start-up. Un gadget pentru pisici a atras peste 160.000 de dolari

Urmează să lanseze Google Pixel 5

Cu sau fără probleme interne, Google continuă să lanseze telefoane și să crească lista fanilor mărcii. Conform zvonurilor din presa IT, Pixel 5 va urma să fie lansat în toamna acestui an și va aduce un design total nou. Se preconizează o dispunere a camerelor total diferită față de toate smartphone-urile lansate până acum pe piață.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: I’m Back 35, o nouă jucărie pentru pasionații de fotografie. Proiect inedit pe Kickstarter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here