Un start-up speră să dea lovitura cu o invenţie care ar proteja oamenii de infectarea cu noul coronavirus mai bine decât orice altă mască apărută prezentă acum pe piaţă.

Autor: Vlad Manolache

BioVYZR este numele unui sistem de protecţie împotriva noului coronavirus despre care constructorii susţin că este mult mai eficient decât toate invenţiile de până acum. Compania canadiană care construieşte proiectul a strâns peste 135.000 de lire sterline pe platforma de crowfunding Indiegogo.

Citeşte şi: I’m Back 35, o nouă jucărie pentru pasionații de fotografie. Proiect inedit pe Kickstarter

Are ventilator cu autonomie de până la 12 ore

Constructorii susţin că BioVZYR este foarte eficient şi va ajunge în piaţă la un preţ decent de până în 200 de euro. Mai exact, este vorba despre un fel de cască uşoară, cu prindere în zona bustului, care este prevăzută cu un ventilator care funcţionează 8-12 ore cu o singură încărcare, cu filtre N95 şi un buzunar pentru depozitare. Despre vizieră, creatorii susţin că este tratată pentru a nu se aburi, iar întreg dispozitivul este rezistent la apă. Pentru alimentare, scutul anti-Covid-19 are un port USB care permite încărcarea de la o baterie externă atât în staţionare cât şi în mişcare .

Proiectul se află acum la faza de prototip, dar compania este încrezătoare că va începe livrările chiar de luna aceasta.

Lumeata.ro îţi recomandă să citeşti şi: Un start-up dezvoltă dispozitivul antibacterian pentru apăsarea butoanelor publice

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here