LG Stylo 6 a fost lansat oficial. Compania continuă strategia de a aduce pe piață smartphone-uri la prețuri accesibile.

Autor: Vlad Manolache

În vremuri de criză, LG s-a aplecat mai mult asupra dezvoltării unor device-uri cu prețuri mai mici. Nu se știe dacă decizia are legătură și cu faptul că nu a reușit în ultimii ani să ajungă în topul celor mai bine cotate companii din industrie, dar cert este că anul acesta joacă într-o zonă în care există o mulți concurenți, dar și un număr mai mare de clienți.

După lansarea telefonului Velvet, LG a adus în lumina reflectoarelor noul LG Stylo 6. Ecran de 6.8″ cu rezoluție FHD, procesor octa-core, Android 10, trei camere pe carcasă și un preț de aproximativ 220 de dolari sunt principalele atuuri ale device-ului pe care gigantul mizează în 2020.

Citește și: Briza mării poartă substanțe dăunătoare. Descoperirea ar trebui să ne îngrijoreze

La o primă impresie, pot spune că este un smartphone cumințel, cu dimensiuni de tabletă, care ar putea răspunde cerințelor utilizatorilor care nu sunt pasionați de jocuri devoratoare de resurse. Prețul îl face un produs cu șanse mari să atingă vânzări importante.

Specificații complete

Ecran: 6.8″ FHD+ FullVision™ Display

Processor: MediaTek Helio P35, 2.3GHz Octa-Core

Baterie: Capacitate 4,000 mAh î

Încărcare: Port USB Type-C™

Cameră frontală: 13 MP

Cameră spate: 13 MP camera principală

5 MP wide

5 MP depth

Memorie: 3GB RAM

Memorie stocare: 64 GB cu posibilitate de extindere până la 2TB

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Google pregătește revoluția în piața smartwatch-urilor? A brevetat un sistem spectaculos.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here