Samsung a creat Galaxy S20 pentru armată. Modificările aduse nu l-au transformat neapărat într-un alt telefon. Este în schimb mai rezistent și mai sigur.

Autor: Vlad Manolahce

Samsung a făcut o încercare de a introduce un smartphone în zona de tactică miliară, strategie care pare a fi gândită pentru a mai aduce un câteva procente companiei în perioada pandemiei de Covid-19. Pentru a a dezvolta un produs nou fără prea multe costuri, compania a apelat la structura lui Galaxy S20. Ce-i drept, constructorii nu au schimbat nimic în privința performanțelor pentru că au păstrat ecranul procesorul Snapdragon 865, memoria de 12GB RAM, 128GB storage, 5G și cunoscutul sistem de camere foto. Până și ecranul a rămas același.

Citește și: LG Stylo 6, specificații și preț. Strategie bazată pe accesibilitate

Ediția tactică a lui Galaxy S20 a adus o nouă carcasă, mult mai rezistentă decât a telefonului clasic, câteva modificări la software și la securitate. Un alt plus este dotarea smartphone-ului cui un sistem de “night vision” care oprește lumina ecranului pentru a nu fi deranjant pentru soldați în momentul în care poartă ochelari cu vedere de noapte.

Samsung este compania care se află pe primul loc în topul vânzărilor de smartphone-uri din primul trimestru al anului 2020, dar asta nu înseamnă cu nu a avut de suferit din cauza pandemiei. Pentru următoarea perioadă, compania a anunțat că nu va renunța la a lansa noi modele pentru gama premium în ciuda crizei economice mondiale, dar va avea în vedere și prezența pe piața telefoanelor cu prețuri accesibile.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Testare drive-in pentru Covid-19, în premieră în București

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here