HTC își adună puterile pentru o revenire în forță pe piața telefoanelor de top. Pregătește lansarea primului smartphone cu 5G al companiei și pare a fi unul puternic.

Autor: Vlad Manolache

HTC a trecut printr-o perioadă grea, fapt ce reiese și din absența pe piață în ultimul timp. Criza companiei a făcut ca produsele lansate să nu mai stea pe raftul de sus cu smartphone-urile de top, deși, în urmă cu câțiva ani părea că începe să devină inițiatorul de trend-uri, odată cu “era” One M8 sau U11. Succesul se pare că s-a stins ușor odată cu avântul pe care l-au luat companiile chineze precum Huawei, OnePlus, Realme, Vivo, Oppo și Xiaomi.

Citește și: Samsung a creat Galaxy S20 pentru armată. Ce are în plus față de original

Acum o publicație din Taiwan anunță că HTC va lansa, cel mai probabil în luna iulie, primul telefon cu 5G. În lumea presei de tech se zvonește că noul smartphone va veni echipat cu un chipset Snapdragon 865 și o memorie de 6 GB RAM, specificații care ar putea să plaseze produsul între cele mai apreciate.

Tot în presa taiwaneză se vorbește și despre lansarea unui telefon mid-range 4G, care se va numi HTC Desire 20 Pro și care va avea un chipset Snapdragon din seria 600, trei camere și un citotor de amprente pe partea din spate.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Iată cele mai bune aplicații de cursuri gratuite care îți pot schimba viața

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here