Morola Razr cu 5G va fi lansat curând. Conform zvonurilor există câteva aspecte îmbunătățite în comparație cu modelul aflat acum pe piață.

Autor: Vlad Manolache

Motorola este una dintre companiile cu cele mai multe lansări de telefoane pe toate plajele de preț din ultima vreme. Acum își va încerca norocul cu un nou Razr cu 5G care a suferit și câteva modificări față de ediția 2019, conform zvonurilor din presa internațională.

Noul Motorola Razr este așteptat să apară cu un procesor Qualcomm’s Snapdragon 765 și o baterie de 2.845 mAh, mai mare față de modelul aflat acum pe piață. Compania ar putea umbla și la memoria RAM care va ajunge la 8 GB față de cei 6 GB ai actualului Razr, iar memoria de stocare va fi de 256 GB. Despre cameră, se vorbește că va avea una de 48 de megapixeli.

Citește și: Samsung a creat Galaxy S20 pentru armată. Ce are în plus față de original

În privința prețului, încă nu există nicio bănuială, mai ales că nici informațiile apărute până acum nu au fost confirmate de cei de la Motorola. Însă dacă prețul va fi tot unul de peste 8000 de lei, ar putea ca vânzările să nu fie extraordinare mai ales că Samsung pregătește un Galaxy Fold mult mai accesibil față de ediția actuală.

Motorola Razr cu 5G ar putea apărea în luna septembrie a acestui an.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Iată cele mai bune aplicații de cursuri gratuite care îți pot schimba viața

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here