Bolt Food a fost lansat în România azi și are mari șanse de reușită după ce UberEats a anunțat că se retrage.

Autor: Vlad Manolache

Bolt Food începe livrările de mâncare în București și cu siguranță are un plan de extindere și în alte orașe. Este interesant faptul că lansarea acestui nou serviciu are loc la puține zile după ce UberEats a anunțat că părăsește România pentru că nu a înregistrat succesul dorit. Cu toate astea, se pare că cei de la Bolt cred cu tărie că există încă mult loc neacoperit pe piață din România.

Citește și: Cafeneaua cu robot barista, soluția ideală pentru păstrarea distanței sociale

Aplicația Bolt Food se poate descărca din App Store sau din Google Play. Acolo vei găsi deocamdată lista cu cele peste 100 de restaurantele partenere din Capitală. Pentru început, compania se laudă cu un preț mai mic de livrare față de firmele concurente și cu o minimizare a contactului dintre client și livrator. Plata se va face online cu cardul, iar cel care comandă poate arăta pe harta din aplicație locul exact în care dorește să fie lăsată mâncarea.

Pentru că abia s-a lansat, Bolt oferă clienților transport gratuit pe raza a 4 kilometri. Oferta este valabilă doar până pe 3 iunie.

Bolt se laudă cu exitndere în peste 35 de țări și depășește 30 de milioane de utilizatori. În privința Bolt Food, serviciul este unul relativ nou, dar care funcționează acum în 13 țări.

Pe piața din România, printre cei mai mari rivali se numără Tazz.ro, Glovo, Food Panda și Takeaway.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Gadget-uri de luat în geantă pentru o vacanță sigură în vremea pandemiei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here