Fujifilm le face o surpriză fanilor mărcii cu un nou software care le transformă camere foto în adevărate în webcam-uri de o calitate foarte ridicată.

Autor: Vlad Manolache

Fujifilm s-a adaptat rapid noilor vremuri în care pandemia a determinat un număr uriaș de companii să schimbe modalitatea de lucru și să pună accent pe munca de la distanță, ceea ce a dus la o intensă utilizare a webcam-urilor pentru ședințe și dezbateri ținute pe ZOOM, Google Meet sau alte platforme. Tot în acest timp, foarte mulți dintre noi am realizat cât de slabă este calitatea camerelor încorporate în laptop-uri. Iar pentru că imaginea a început să conteze tot mai mult și chiar să spună ceva despre profesionalismul celui din spatele ecranului, tot mai multe companii au pus accent pe dezvoltarea unor sisteme ieftine care să ofere o calitate bună a înregistrărilor video.

Citește și: Cafeneaua cu robot barista, soluția ideală pentru păstrarea distanței sociale

Fujifilm a găsit o metodă de a-și ajuta fanii să pară profesioniști și atunci când participă la ședințe video de acasă și a lansat un nou software care permite camerelor mirrorless din seria X și GFX să se transforme în camere web de înaltă calitate. Aplicația numită Fujifilm X Webcam funcționează prin USB și permite utilizatorului să beneficieze chiar de o simulare a renumitelor moduri ale filmului Fujifilm.

Fujifilm X Webcam este compatibilă cu modelele X-H1, X-Pro2, X-Pro3, X-T2, X-T3, X-T4 și cu toate camere GFX. În acest moment aplicația este gratuită și este valabilă doar pe computerele care funcționează cu Windows.

Cum instalăm Fujifilm X Webcam – tutorial

Puteți viziona mai jos un tutorial despre cum se instalează și cum funcționează noul software lansat de cei de la Fujifilm.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Vulnerabilitate gravă prezentă pe telefoane cu Android, descoperită de norvegieni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here