Samsung Money este biletul de intrare al companiei sud-coreene în piața finanțelor personale. Vine cu avantaje mari pentru fanii mărcii.

Autor: Vlad Manolache

Samsung urmează modelul Apple și lansează primul card de debit, numit Samsung Money, în colaborare cu SoFi, o companie online de finanțe personale. Utilizatorii acestui card vor putea verifica oricând contul, pot căuta diverse tranzacții prin intermediul Samsung Play pot întrerupe și reporni cheltuielile, pot să înghețe și să desfacă oricând contractul. În principiu oferă aceleași facilități ca și Apple Card lansat de compania rivală.

Serviciile de administrare a numerarului și a cardului de debit Samsung Money vor fi gratuite pentru posesorii telefoanelor Galaxy. Cardul va fi disponibil prin Mastercard în SUA, nu va percepe comisioane, inclusiv cele aferente descoperirilor de cont și transferurilor și prin utilizarea anumitor bancomate.

Citește și: Gadget-uri de luat în geantă pentru o vacanță sigură în vremea pandemiei

Nu se știe însă dacă Samsung Money va fi disponibil și în România. Mutarea companiei din Coreea de Sud este extrem de importantă pentru a înțelege tabloul de ansamblu al anului 2020 în care giganții din telefonia mobilă caută breșe noi care să le consolideze pozițiile în piață prin păstrarea fanilor mărcilor și câștigarea unora noi. Competiția din lumea constructorilor de smartphone-urilor a devenit tot mai dură în ultimii ani în care Huawei a luat un avânt puternic în Europa, iar Oppo și Xiaomi își fac din ce în ce mai mult loc pe piețele internaționale.

Lumeata.ro îți recomandă si citești și: Vulnerabilitate gravă prezentă pe telefoane cu Android, descoperită de norvegieni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here