Raiffeisen continuă să investească în proiecte culturale. De data asta a creat o platformă menită să susțină artiști din teatru și din muzică. Prima provocare este lansarea unei stagiuni virtuale cu un spectacol semnat de Alexandru Dabija.

Autor: Vlad Manolache

Teatrul începe să respire în lumea virtuală cu speranța resuscitării unor emoții pe care iubitorii lui le-au simțit cândva la marginea scenei. Pentru susținerea unor proiecte online și a artiștilor români, a fost lansată platforma Raiffeisen Art Proiect care a pregătit și prima stagiune virtuală.

Lansarea oficială a stagiunii va avea loc marți, 2 iunie, de la ora 19.30 în mediul online, unde vor participa la discuții Oana Pellea, Marcel Iureș, Constantin Chiriac, Răzvan Popovici și Steven van Groningen. Imediat după încheierea chat-ului va putea fi urmărită piesa “Absolut”, cu Marcel Iureș, în regia lui Alexandru Dabija.

Citește și: Iată cele mai bune aplicații de cursuri gratuite care îți pot schimba viața

“Am structurat pagina noastră pe patru secțiuniTeatru – cu spectacole live și înregistrări; Muzica – cu recitaluri și concerte; Explorator – cu proiecte de frontieră culturală care ilustrează diversitatea frumuseții și a formelor ei de manifestare și Conversații – scurte filme și interviuri cu artiști sau sesiuni de chat live cu artiștii, pentru un dialog privilegiat și inedit”, susține creatorul platformei Raiffeisen Art Proiect.

Este de notorietate faptul că Raiffeisen Bank a susținut de-a lungul timpului numeroase proiecte culturale, printre care Undercloud – Festival International de Teatru Independent și Festivalul International de Teatru de la Sibiu.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Gadget-uri de luat în geantă pentru o vacanță sigură în vremea pandemiei

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here