Netflix a început să anuleze abonamente ale utilizatorilor. Decizia vine la pachet cu o explicație referitoare la cei care sunt vizați de măsura companiei.

Autor: Vlad Manolache

Netflix a luat decizia de a anula conturi ale utilizatorilor care nu au mai folosit platforma în ultimii doi ani. Înainte de a șterge fiecare cont, compania va trimite o informare pe mail, iar cei care vor să își păstreze calitatea de membrii pot să rămână în continuare abonați doar dacă dau un răspuns în timp util.

Cei de la Netflix susțin că în acest moment jumătate din conturile de pe platforma de streaming sunt inactive.

Citește și: Gadget-uri de luat în geantă pentru o vacanță sigură în vremea pandemiei

Compania a devenit liderul serviciilor de divertisment prin vizionare online și are acum 183 de milioane de abonați din peste 190 de țări.

O altă companie care dorește a fi cel mai puternic concurent pentru Netfix este HBO care a lansat de curând HBO Max în Statele Unite și are planuri de extindere foarte rapidă și în Europa. Momentan, serviciul premium oferit de HBO Max este mai scum decât cel al Netflix, respectiv 14,99 dolari pe lună.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Îți e dor de teatru? Începe stagiunea virtuală! Proiect unic lansat de Raiffeisen

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here