Telefoanele OnePlus McLaren au fost apreciate de mulți fani ai constructorului chinez care așteptau deja produsul unei noi colaborări. Din păcate, parteneriatul a luat sfârșit.

Autor: Vlad Manolache

În ciuda zvonurilor vehiculate în ultima perioadă, OnePlus 8 nu va mai avea o ediție McLaren, deși modelele 6T și 7T au fost foarte apreciate pentru designul lor cu totul special.

Producătorul auto a renunțat deja la logoul OnePlus de pe pagina sa de parteneri, iar la scurt timp, compania a confirmat că nu va mai există o nouă ediție OnePlus McLaren, decizie care se pare că i-a aparținut în totalitate.

“De la începutul acestui parteneriat în 2018, OnePlus a fost un partener de sprijin, de valoare și le dorim bine și sperăm să îi vedem în viitor”, au spus cei de la McLaren.

Citește și: Youtube a lansat o nouă funcție. Totul devine mult mai simplu

Despre motivul încheierii colaborării nu a vorbit până acum niciuna din companii, însă tind să cred că problemele nu au fost de natură financiară, ci mai degrabă despre neconcordanța dintre așteptări și vânzări în privința modelelor anterioare.

OnePlus este una dintre cele mai puternice companii producătoare de smartphone-uri din China care se bucură de un succes tot mai mare în rândul europenilor. Principalii săi rivali sunt Huawei, Xiaomi și Oppo.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: OnePlus 8, primele imagini și informații oficiale

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here