Honor Play 4 Pro va avea încorporat un termometru infraroșu pentru a ajuta utilizatorii să fie precauți în perioada pandemiei.

Autor: Vlad Manolache

Huawei s-a gândit la a le mai da o nouă utilitate telefoanelor în aceste vremuri ciudate și va lansa Honor Play 4 Pro cu un termometru infraroșu. Astfel, viitorii posesori ai smartphone-urilor vor putea să afle temperatura apropiaților ca o măsură de siguranță în timpul pandemiei de Covid-19. Nu este nevoie ca telefonul să intre în contact cu pielea, ci doar să fie apropiat de suprafața ei.

Ideea de a lansa un telefon cu un astfel de termometru ar putea ajuta inclusiv companiile să își verifice mult mai ușor angajații, însă înainte va trebui să treacă testul acurateții.

Citește și: Bateriile Sodiu-Ion le-ar putea înlocui pe cele Litiu-Ion? Ce spun cercetătorii

Honor Play 4 Pro ne promite, pe lângă termometru, și performanțe la prețuri de clasa mijlocie. Conform primelor informații, va fi fabricat din sticlă și metal, va avea un display generos de 6.57 inch, IPS LCD, Full HD+ și o baterie de 4200 mAh cu încărcare la 40W.

Telefonul va veni cu un Kirin 990, un memoriue de 8GB RAM, spațiu de stocare de 128 GB, o cameră selfie de 32MP + 8MP, și o cameră pe spate de 40MP + 8MP (tele). Și pentru că trebuie să răspundă cerințelor viitorului, Honor Play 4 Pro va fi pregătit pentru 5G.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Metodă inteligentă de a elimina noul coronavirus din mijloacele de transport. Se folosește deja în China

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here