Razer Kishi este cel mai nou controller pentru telefoane și totodată unul foarte lăudat în Statele Unite ale Americii. Are câteva avantaje care l-ar putea transforma într-un produs de succes și în Europa. Cei mai curajoși îl compară chiar cu Nintendo Switch.

Autor: Vlad Manolache

Razer Kishi a primit deja aplauze de la nume mari din zona de tech pentru că, potrivit informațiilor apărute, este primul controller de calitate care face ca telefonul mobil să se transforme într-un adevărat device pentru jocuri gata să satisfacă și gamer-i pretențioși.

Utilizarea lui este extrem de simplă. Smartphone-ul se încorporează în dispozitiv, se conectează la el prin USB-C și deodată va primi pe laterale butoane, trigger-e, bumper-e și multe altele pentru ca experiența jocurilor de pe telefon să devină una asemănătoare cu cea avută atunci când ai în mână un controller al unei adevărate console.

Citește și: Harvard a construit un robot cât o monedă. Are abilități incredibile

Partea și mai interesantă este că un astfel de device costă acum 90 de euro, iar prețul atât de accesibil ar putea să îi aducă și un succes uriaș pe piață, mai ales că nu are prea mulți competitori. Mulți l-au comparat chiar cu Nintendo Switch, însă am rezerve în a mă avânta în zona asta pentru că un adaptor are totuși limitele lui.

Despre compatibilitate, producătorul susține este construit pentru a funcționa pe aproape toate telefoanele cu Android și iOS.

Nu a ajuns încă în magazinele din România, însă pasionații de gaming îl pot comanda chiar de pe site-ul original. Prețul cu tot cu taxe de livrare ajunge la aproape 130 de euro. La cumpărarea controller-ului Razer Kishi, producătorul oferă și un certificat de garanție de doi ani.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Metodă inteligentă de a elimina noul coronavirus din mijloacele de transport. Se folosește deja în China

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here