Cei de la Sony au pus capăt zvonurilor și ne-au arătat design-ul consolei PlayStation 5. Este total diferit de PS 4, iar laudele nu contenesc să se oprească.

Autor: Vlad Manolache

Am văzut în ultimele luni zeci de probabile modele, însă niciunul nu s-a apropiat de adevăr. Acum a fost dezvăluită “adevărata față” a cele mai așteptate console din 2020, PlayStation 5.

Spre deosebire de modelul anterior, avem de-a face cu un design total nou. S-a renunțat la forma de cutie negră și pătrată a generației aflate acum pe piață în favoarea unei console ale cărei muchii ascuțite stau laolaltă cu forme rotunjite despărțite de leduri cu lumină albastră. Avem o carcasă care îmbină componente albe și negre, ceea ce o face mai puțin plictisitoare, deși va ieși mai mult în evidență atunci când va și încorporată în mobilierul de sub televizor.

Este de asemenea interesant că în cazul PS 5 ne-au mai fost prezentate o cameră HD, o telecomandă media și un suport interesant DualSense despre care vom afla mai multe în viitorul apropiat.

Conform datelor oficiale, hard disk-ul noului Play Station 5 suportă cd-uri cu jocuri de până la 100 GB.

În cadru evenimentului de ieri, Sony a prezentat și o serie de jocuri care vor fi disponibile odată cu apariția pe piață a consolei PlayStation 5, printre care se numără Spider Man Miles Morales, Gran Turismo 7 și Returnal.

Despre controller, nu am avut surprize pentru că ne-a fost prezentat cu două luni în urmă și pe care l-am analizat AICI.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Tesla Semi, camionul electric pregătit să fie produs în masă

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here