S-a demonstrat că este suficient să apeși tasta potrivită ca reclamele de pe Youtube să dispară cât ai clipi.

Autor: Vlad Manolache

Am testat unul dintre sfaturile care apar pe internet cu privire la modalitatea de a viziona videoclipuri pe Youtube fără să mai existe întreruperi din cauza reclamelor. Este adevărat că cea mai bună variantă, pe care o recomand, este un abonament, însă există și o alternativă descoperită de curând și care chiar funcționează.

Citește și: Metodă inteligentă de a elimina noul coronavirus din mijloacele de transport. Se folosește deja în China

Pentru a scăpa de reclamele de pe Youtube, se poate apăsa pe tasta “punct” după ce se pune cursorul imediat după youtube.com, apoi poate continua link-ul dorit. Spre exemplu, daca un link normal este sub forma https://www.youtube.com/watch?v=t89PCYUrnXw, pentru a scăpa de reclame link-ul trebuie să arate așa https://www.youtube.com./watch?v=t89PCYUrnXw.

Acel punct face să dispară toate reclamele. Sunt sigur că găselnița asta, care nu îmi aparține, nu va dura foarte mult, pentru că ar putea apărea multe reclamații ale celor care deja plătesc abonamente la Youtube.

Aplicarea acelui punct în link funcționează și pe mobil doar dacă intrați pe Youtube dintr-un browser și utilizați varianta de desktop. Aici plătitorii de abonament sunt net privilegiați pentru că au parte de muzică neîntreruptă direct din aplicație, fără a mai fi nevoie de artificii.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Vacanță în Grecia, 2020. Câteva sfaturi pentru un sejur în siguranță

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here