Motorola Edge Plus are probleme, iar sesizările către companie continuă să curgă. Flagship-ul ar putea produce o lovitură de imagine cu impact puternic pe termen lung.

Autor: Vlad Manolache

Proaspăt lansat, Motorola Edge Plus se pare că a dat un rateu resimțit puternic de companie, mai ales că este piesa de rezistență de la categoria grea a smartphone-urilor.

În ultimele luni, tot mai mulți cumpărători s-au plâns pe forumurile de suport tehnic de faptul că ecranele telefoanelor se colorează în nuanțe de verde și mov în timpul unei utilizări mai îndelungate. Petele colorate apar fie pe tot ecranul, fie pe colțurile lui. Totodată posesorii noului Motorola Edge susțin că petele dispar după o perioadă de timp, dar reapar și se înmulțesc la următoarea utilizare de lungă durată.

Citește și: PlayStation 5, “adevărata față”. Ne-a fost arătat în toată splendoarea lui

După felul în care se comportă, problemele par a ține de partea de hardware, ceea ce dăunează imaginii companiei care nu cred că are șanse de a rezolva situția de la distanță cu o actualizare de soft.

Noul Motorola Edge Plus a fost lansat recent, iar prețul de 1000 de dolari îl face momentan cel mai scump smartphone al companiei fără ecran pliabil. Este dotat cu o cameră principală de 108 megapixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 865, 12 Gb Ram și un acumulator de 5000 de mAh.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: HTC U20 5G a fost lansat. Cum arată și ce performanțe are telefonul care ar putea salva compania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here