Suprafețele NanoSeptic care se dezinfectează singure au adus premii importante creatorului și acum sunt căutate de companii cu nume grele. Bolt va fi unul dintre clienții care le folosi în viitorul apropiat.

Autor: Vlad Manolache

Pandemia a adus noi reguli sociale benefice pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus. În lumea business-ului există o preocupare continuă pentru găsirea celor mai bune soluții în privința protejării personalului și a clienților, ceea ce nu este deloc ușor, mai ales în domeniile în care activitatea depinde de interacțiune.

În ultimele 5 luni, tot mai multe start-up-uri s-au focusat pe crearea unor noi tehnologii care să facă ieșirea din casă cât mai sigură, însă puține au reușit să primească validarea societății. Printre business-urile deja existente deja pe piață, care se bucură de succes în perioada pandemiei, se numără și NanoSeptic, o companie care a creat suprafețe care se dezinfectează singure după fiecare atingere. Nu sunt folosite metale grele sau substanțe chimice, ceea ce reprezintă un mare plus pentru sănătatea noastră și a mediului.

Citește și: Harta cerului realizată cu raze X. Imagini uluitoare și revelații științifice

Conform informațiilor oficiale, suprafețele nanoseptice folosesc nano-cristale minerale care creează o reacție puternică de oxidare. Astfel, suprafața oxidează continuu contaminanții organici.

Citește și: HTC U20 5G a fost lansat. Cum arată și ce performanțe are telefonul care ar putea salva compania

Compania Bolt este una dintre marile companii care a hotărât recent să utilizeze suprafețele NanoSeptic pe scuterele lansate recent în Portland. Ele vor fi aplicate pe ghidon și pe pârghiile de frână pentru că sunt principalele părți purtătoare de microbi ale scuterelor.

Suprafețele NanoSeptic par a fi o soluție ideală pentru a ține departe noul coronavirus de mânerele ușilor de la instituții și de alte supreafețe publice folosite frecvent. Invenția a fost premiată în 2016 de ISSA pentru inovare, IFMA(Internațional Facility Management Association) și BSCAI.

Lumeata.ro îți recomandă să citești și: Actori celebri au devenit investitori în tech. Care sunt business-urile pe care au mizat

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here