Bosch a dezvăluit bicicleta care va revoluționa piața. Sistemul ABS și noul computer se numără printre cele mai interesante dotări propuse până acum de o companie.

Autor: Vlad Manolache

Lumea mijloacelor de transport electrice a luat o amploare care a depășit așteptările chiar și celor mai optimiști analiști din zona de tech. Bosch se pare că pregătește un salt uriaș în această zonă cu un nou concept de bicicletă electrică. Pune în umbră toate celelalte modele create de companie până acum.

EBike Design Vision este viziunea Bosch asupra bicicletei viitorului despre care nu se știe când și dacă o vom vedea pe străzi. Însă ne este prezentată cu un computer Nyon creat de companie care va apărea pe piață până la finalul acestui an, un sistem ABS, bine ascuns în spatele unui suport pentru bagaje montat în partea din față, care se activează automat la fiecare atingere a sistemului de frânare.

Citește și: Boicot împotriva Facebook. De ce nu își face griji Mark Zuckerberg

Imaginile cu noua bicicletă ne arată că sistemul pentru comenzile de la distanță ale computerului sunt încorporate în ghidon, iar cablurile sunt bine camuflate pentru a păstra un aspect futuristic și curat.

Noile imagini cu EBike Design Vision ne spun că Bosch va pune, în viitor, un accent mai mare pe designul produselor sale și aduce sisteme tot mai performante care să îmbunătățească experiența utilizatorului. În cazul în care proiectul prezentat va ajunge realitate, probabil că vom vorbi și despre un preț pe măsură.

Lumeata.ro îți propune să citești și: Senzații și tehnologii la concertele drive-in de la Romexpo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here