LG produce ecrane OLED transparente, inteligente și utile pentru călători. Au fost deja montate pe două linii de metrou.

Autor: Vlad Manolache

LG a plasat pe piață un produs cu totul special care ar putea cunoaște succesul într-un timp foarte scurt. Este vorba despre producția de ecrane OLED transparente, de 55 inch, care și-au demonstrat deja utilitatea publică.

Noile invenții au fost utilizate pe două linii de metrou din Beijing și Shenzhen pentru a le oferi oamenilor informații în timp real despre stația în care se află, zboruri, vreme și multe alte informații utile.

Citește și: Iată cele mai bune aplicații de cursuri gratuite care îți pot schimba viața

Compania LG a anunțat că există deja un plan privitor la montarea unor astfel de monitoare transparente în principalele regiuni din China, proiect care va fi realizat cu ajutorul companiilor care construiesc garnituri.

Iar strategia nu se oprește aici. LG se gândește la utilizarea noilor ecrane inteligente în mult mai multe industrii care și-au arătat deja interesul. Printre cei încântați de viitoare colaborări se numără proiectanți de case și clădiri inteligente, producători de vehicule și de avioane.

Citește și: Polestar 2 și Lucid Air 2, numele care ar trebui să sperie Tesla?

Urmărește-ne și pe Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here