Yale a creat o cutie smart care ar putea produce o revoluție în domeniul livrărilor. Este vorba despre o cutie smart menită să ne ajute să primim produse comandate chiar și atunci când nu suntem acasă.

Autor: Vlad Manolache

Cu toții pierdem multe ore în așteptarea livratorului, care de ne schimba programul unei zile în care am fi avut multe alte lucruri de făcut. Până acum singura alternativă a fost ridicarea de la un punct de livrare, însă asta înseamnă drumuri în plus pe care trebuie să le faci și pe care nu ți le dorești, pentru că din cauza asta ai apelat la o comandă online.

Yale se pare că a reușit în mare parte să rezolve toate problemele astea cu Smart Delivery Box. După cum îi spune și numele, este vorba despre o cutie care are integrat un sistem de siguranță gândit în așa fel încât posesorul să aibă control asupra ei chiar și de la distanță. Cutia are un adaptor care ajută la conectarea ei la rețeaua wi-fi din casă și este controlabilă cu aplicațiile Yale Access și August Home. În interior este prevăzută cu un mic dispozitiv care face posibilă blocarea sau deblocarea pe baza unui cod pin pe care utilizatorul îl stabilește în aplicație. Se poate folosi și un asistent vocal care să anunțe dacă este deschisă ori închisă.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Fotografia cu telefonul. Cinci sfaturi utile

Yale Smart Delivery Box este prevăzută cu sisteme de securitate care să ajute la împiedicarea furtului ori distrugerii, însă cred că ar putea avea vulnerabilități atât timp cât pentru a o deschide se utilizează internetul. Cu toate astea, nu cred că își poate imagina cineva că într-o asemenea cutie lăsată în fața casei poți comanda lucruri de o valoare foarte mare. Așa că pentru comenzi uzuale ar putea fi o alegere excelentă.

Acum Yale Smart Delivery Box este disponibil în două variante, una de 230 de dolari și una de 280 de dolari. Așa cum este concepută, cutia ar putea deveni o opțiune și pentru foarte mulți iubitori de cumpărături online în viitorul apropiat atât timp cât ne ajută să economisim timp prețios și să primim coletele chiar și atunci când nu suntem acasă.

Lumea ta îți recomandă să citești și: Cinci sfaturi ce la cei mai mari fotografi ai lumii

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here