În ultimele ore au apărut informații importante despre lansarea mult așteptatului iPhone 12. În același timp, mulți specialiști susțin că trebuie să te gândești de două ori dacă ai nevoie de un telefon nou.

Autor: Vlad Manolache

În plină pandemie, iPhone continuă să joace tare în piața telefoanelor și se pregătește de lansarea iPhone 12 în patru variante. Evenimentul, din 13 octombrie în care se vor prezenta noile device-uri, se va numi “Hi, speed”, ceea ce ne duce involuntar cu gândul la 5G. Și da, noua tehnologie este deja implementată pe noua generație de smartphone-uri de la Apple.

Cele patru modele prezentate vor fi iPhone 12 Mini, cu ecran de 5,4”, iPhone 12 și iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max cu ecran de 6,7”. În privința design-ului, specialiștii susțin că vom vedea telefoane cu muchii cât mai drepte, cu un sistem de camere dispus în același colț al carcasei ca în cazul iPhone 11, dar mult mai performante. Despre alte calități nu există încă prea multe detalii, însă știm că toate vor veni cu un ecran OLED care va păstra nivelul foarte ridicat al imaginii.

Citește și: Fotografia cu telefonul. Cinci sfaturi utile

Există zvonuri potrivit cărora telefoanele iPhone 12 Mini, iPhone 12 și iPhone 12 Pro au carcase realizate din aluminiu, în timp ce pentru iPhone 12 Pro s-ar fi optat pentru oțel, lucru care ar fi de înțeles dacă ne uităm la diferențele mari de prețuri.

În privința costului, din informațiile actuale, ar fi apropiate celor din ediția actuală și există o strategie de marketing axată pe o scădere mare a prețului în cazul lui iPhone 11 odată cu apariția noilor modele. De aceea mulți specialiști susțin că în cazul în care nu aveți reală nevoie de un iPhone 12, ar fi bine să așteptați o scurtă perioadă pentru a beneficia de prețurile bune pe care le vor avea cele aflate acum pe piață.

Cel mai ieftin dintre ele va fi iPhone 12 Mini cu 64 GB de stocare cal cărui preț va fi în jur de 650 de dolari, iar cel mai scump va fi iPhone 12 Pro Max care ajunge la 1400 de dolari pentru varianta cu 512 GB spațiu de stocare.

Par interesante noile date, însă nu trebuie să uităm că sunt doar rumori și nu date oficiale.

Lumea ta îți recomandă să citești și: IT-ul neatins de pandemie? E o chestiune de timp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here