Reevo dezvoltă un prototip de bicicletă care depășește imaginația pasionaților de plimbări pe două roți. Se numește “Hubless E-Bike” Proiectul a fost deja finanțat cu 585.158 dolari pe o platformă de crowdfunding.

Autor: Vlad Manolache

Atunci când nimeni nu mai credea că mai există loc de evoluție în materie de biciclete, Reevo a prezentat un proiect curajos care acum deja se află în faza de prototip. Se numește “Hubless E-Bike” și are mari șanse de a ajunge pe șosele în luna Martie a anului viitor.

Va fi cea mai sigură bicicletă din lume

“Hubless E-Bike” nu poate ajunge niciodată pe mâna hoților pentru că va fi prevăzută cu un sistem de citire a amprentei și va putea fi urmărită oricând prin GPS de posesor. Atunci când deținătorul va coborî de pe ea, roțile vor fi blocate imediat printr-un sistem electric inovator.

Design unic

Noua bicicletă proiectată de cei de la Reevo are un cadru din ABS, roți fără spițe și rezistă la o greutate de 120 de kilograme. Pentru prima dată, sistemul de iluminare este integrat în jante și este format din leduri suficient de puternice pentru a asigura o vizibilitate bună pe timp de noapte.

Citește și: ZEISS ZX1, camera digitală compactă full frame cu Lightroom integrat

Performanțe și echipamente de top

“Hubless E-Bike” are baterii detașabile de 48 V care alimentează un motor de 250 w. Viteza maxima oferită este de 25km/h. Conform datelor publicate de producător pe o platformă de crowdfunding, o încărcare completă a bateriei durează 3 ore.

Cât despre partea smart, trebuie să amintesc faptul că bicicleta are propria aplicație de mobil, configurată atât pentru Android cât și pentru iOS, care oferă o mulțime de date și poate transforma smartphone-ul într-un GPS complet. Mai mult, oferă și informații referitoare la caloriile arse în timpul pedalării.

Prețul unei astfel de biciclete nu este deloc mic, însă pare a fi unul corect. Cei de la Reevo o oferă la precomandă la 1.999 dolari, iar prețul întreg este de 3.349 dolari.

Lumea ta îți recomandă să citești și: Parasolar universal pentru camere foto și video, o idee încurajată cu peste 200.000 $

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here