Panasonic LUMIX BGH1 este o cameră cu totul specială care ar putea avea un mare succes în rândul videografilor. Are un mare avantaj în fața tuturor camerelor clasice, fapt care m-a determinat să vă scriu câteva rânduri. 

Autor: Vlad Manolache

Panasonic LUMIX BGH1 este o cameră mirrorless, sub forma unei mici cutii, care poate fi folosită la o multitudine de tipuri de producții video, ceea ce îi creează un avantaj major. Dimensiunile reduse, conectivitatea și plaja mare de setări face din noul LUMiX BGH1 o cameră perfectă pentru livestreaming sau chiar pentru filmări din aer. Cei care au o dronă mai zdravănă pot prinde camera de ea și vor avea parte de o calitate a imaginii mult mai bună.

Din datele apărute până acum, Panasonic LUMIX BGH1 măsoară 93 mm X 78 mm și are o greutate de 545 de grame.

Citește și: Tehnica panning. Sfaturi pentru fotografii începători

Camera are un senzor de 10.2 megapixeli și poate filma 4k, la o calitate de 4:2:0 cu 60 de frame-uri pe secundă sau la o calitate de 4:2:2 cu 30 de frame-uri pe secundă. Sistemul suportă și filmare HD cu până la 240 de frame-uri pe secundă.

Camera are două slot-uri de carduri SD, un USB-C 3.1, 3G-SDI și un port HDMI. Este de asemenea dotată cu WiFi de 2,4GHz și Bluetooth 4.2. Mai are și un jack audio in/out de 3,5mm.

Potrivit informațiilor apărute, Panasonic LUMIX BGH1 va fi apărea pe piață la mijlocul lunii noiembrie și va costa 2000 de dolari.

Lumea ta îți recomandă să citești și: Care este diferența dintre RAW și JPEG

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here